Wood-you like some help?

Kwaliteit

Vakmanschap

Lange levensduur

Wood-You….like to work with us?

Wood-You is dé partner voor houtbewerkingsprofessionals op zoek naar kwaliteitsgereedschap. Als vooraanstaande groothandel bieden we een uitgebreid assortiment snijgereedschappen van de hoogste kwaliteit, ontworpen om vakmanschap naar een hoger niveau te tillen. Van zorgvuldig geselecteerde zagen tot gespecialiseerde frezen en schaafmessen, ons assortiment is samengesteld om aan de behoeften van elke houtbewerker te voldoen.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan service. Met onze professionele slijpservice zorgen we ervoor dat jouw gereedschap altijd in topconditie verkeert, klaar om de meest uitdagende projecten aan te gaan. Onze ervaren vakmensen staan garant voor nauwkeurig slijpen, waardoor je gereedschap langer meegaat en optimale prestaties levert.

Bij Wood-You streven we naar niets minder dan perfectie. We begrijpen de passie en toewijding die elke houtbewerker in zijn ambacht steekt, en we zijn er trots op om de gereedschappen te leveren die deze passie tot leven brengen. Sluit je aan bij de Wood-You gemeenschap en ontdek hoe we samen jouw houtbewerkingservaring naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Een krak in snijgereedschap

Bij Wood-You ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan snijgereedschap, zowel standaard als op maat gemaakt. Dankzij ons ruim assortiment en grote voorraad, kunnen we snel en flexibel inspelen op elke vraag die je hebt. Of je nu op zoek bent naar een specifiek snijgereedschap of advies nodig hebt over welk gereedschap het beste bij jouw behoeften past, ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen.

Bekijk producten

Sterk in slijpwerk

Met zorg, precisie en stiptheid slijpen we uw snijgereedschappen. We investeren voluit in een uitgebreid machinepark. Met meer dan 6 CNC en volautomatische slijp- en erodeermachines, kunnen we zelfs onbemand en in het weekend doordraaien.

Wij halen uw gereedschap op en brengen deze terug na onze bewerking, u hoeft hierin niets te ondernemen zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Rugvertande messen

U kunt rekenen op een professioneel ontwerp- en productieteam dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van rugvertande messen. Dit is een van onze absolute troeven waar we trots op zijn. Elk mes wordt met de grootste zorg en precisie vervaardigd, zodat het perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze op maat gemaakte rugvertande messen.

Specialist in raamfrezen

Bij Wood-You zijn we gespecialiseerd in raamfrezen voor houten ramen en deuren. We begrijpen dat de kwaliteit van het frezen van cruciaal belang is voor een hoogwaardige afwerking. Daarom staan we klaar om je het nodige advies te geven bij de aankoop van de juiste raamfrezen. Ons deskundige team heeft uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Alle profielen zijn ons gekend: van de standaard houtsecties 58, 68 of 78mm tot "speciallekes": wolvenbek, opperlicht, valse guillotine, ... noem het op, wij zorgen ervoor dat je de geschikte raamfrezen vindt.

 

Contacteer ons